Generelt om 'Din kalender'

I Docendo har du din egen kalender, som indeholder alle skemabrikker, du er tilknyttet på tværs af klasser og andre kalendere.

Du finder din egen kalender ved at klikke 'Din kalender' i den hvide menu i toppen. Du kan tilsvarende finde dine kollegers kalendere ved at klikke på 'Brugere' i menuen i venstre side.

Den personlige kalender er, foruden at indeholde dit eget skema for hver uge, også indgangen til at se din opgaveoversigt, dit årsoverbliksammentælling på dine timer, samt se og redigere din arbejdstid

Du kan desuden oprette brikker direkte i din kalender af typerne 'Ressource' og 'Andre opgaver'.

Derudover kan du, hvis der er oprettet fraværsårsager på din skole, placere dem direkte fra din egen kalender (læs nærmere om oprettelse af fraværsårsager i Sådan virker vikardækningen i Docendo.)