Dynamisk opgaveoversigt

I Docendo finder du en dynamisk version af din opgaveoversigt. Det betyder, at du ikke kun kan se antallet af timer til de enkelte opgaver, som du kender fra en normal opgaveoversigt (f.eks. dansk 1.A osv.), men også kan følge med i, hvor mange af disse timer, der er skemalagt i det pågældende skoleår.

Opgaveoversigten finder du sådan:

1. Klik på 'Din kalender'
  2. Klik 'Opgaveoversigt'

Opgaverne i din opgaveoversigt er ikke direkte redigerbare. Navn og tal på opgaverne stammer direkte fra de enkelte brikker. Det betyder, at hvis du i din opgaveoversigt har en opgave, der hedder 'Dansk i 1.A' med 300 timer, stammer disse oplysninger fra 1.A's skema.

Dvs. at der i 1.A eksisterer en brik, 'Dansk', med 300 timer som pulje, hvorpå du er sat som standardunderviser (læs mere om standardindstillinger). Redigerer du denne briks navn eller timetal, opdateres dette også i din opgaveoversigt. Fjerner du din bruger fra brikken, fjernes opgaven også fra din opgaveoversigt. Eventuelle timer, der allerede er lagt i skemaet med dig som underviser, vil stadig fremgå af din opgaveoversigt i kolonnen 'lagt i skema', mens 'Tildelt' vil være '0'.