Tildel timer: arbejdstid, undervisning og vikarpuljer

Med funktionen ‘Tildel timer’ kan I til hver lærer/pædagog indtaste det antal timer, denne på er sat til at have fra skoleårets start. Funktionen giver samtidig overblik over, hvor stor en del af disse timer, der er skemalagt/planlagt i de forskellige skemaer på Docendo fordelt på disse typer: arbejdstid, undervisning og vikarpuljer.

Funktionen findes under menupunktet 'Planlægning'.

Tallene i kolonnen 'Tildelt' for både arbejdstid, undervisning og vikarpuljer, kan redigeres ud for hver bruger. Kolonnerne 'Skemalagt' markerer, hvor mange timer, der er skemalagt under de forskellige kategorier, mens kolonnerne 'Forskel' markerer differencen på det tildelte og skemalagte.

Du kan sortere oversigten ud fra enten 'Tildelt', 'Skemalagt' eller 'Forskel'.

Samtidig kan du filtrere visningen til at vise en bestemt gruppe af personale - f.eks. Team 1. I eksemplet nedenfor har vi sorteret på skemalagt arbejdstid (høj til lav) og valgt at filtrere visningen til Team 1. (Se 'Grupper' for mere info om gruppering af personale.)

Oplysningerne i 'Tildel timer' har indflydelse på, hvordan den enkelte brugers 'Årsoverblik'.