Ændre, tilføje eller fjerne underviser/lokale på en brik fremadrettet

Hvis du har brug for at lave en masseændring, der er relateret til underviseren eller lokalet på en brik, kan dette gøres hurtigt i Docendo. Se mulighederne for at tilføje, fjerne og erstatte underviser/lokaler nedenfor.

Tilføj underviser/lokale fremadrettet:

1) Gå til datoen, hvor ændringen skal gælde fra.
2) Klik på brikken på datoen
3) Sørg for, at underviseren/lokalet er sat på brikken
4) Klik på underviseren/lokalet, du vil tilføje fremadrettet (bemærk: klik på navnet, ikke på krydset)

5) Klik på 'Tilføj'

Underviseren eller lokalet er nu tilføjet på faget/brikken fra den valgte dato og fremadrettet

Fjern underviser/lokale fremadrettet:

1) Gå til datoen, hvor ændringen skal gælde fra.
2) Klik på brikken på datoen
3) Sørg for, at underviseren/lokalet er sat på brikken
4) Klik på underviseren/lokalet, du vil fjerne fremadrettet (bemærk: klik på navnet, ikke på krydset)
5) Klik 'Fjern'

Erstat underviser/lokale fremadrettet:

1) Gå til datoen, hvor ændringen skal gælde fra.
2) Klik på brikken på datoen
3) Sørg for, at underviseren/lokalet er sat på brikken
4) Klik på underviseren/lokalet, du vil erstatte fremadrettet (bemærk: klik på navnet, ikke på krydset)
5) Vælg underviseren eller lokalet, du vil erstatte med og klik 'Erstat'.

Hvis ændringen kun skal gælde for en periode (ikke resten af skoleåret), kan du efter en af ovenstående ændringer gå til datoen, hvorfra ændringen ikke længere skal gælde, og tilføje/fjerne/erstatte underviser/lokale fremadrettet igen.