Visning af skemaer til elever/forældre

Bemærk, at der fra efteråret 2019 er flere muligheder for visning af skemaer for eksterne parter som elever eller forældre.

Visning i Aulas kalender-system

Bruger din skole Aula, kan du følge vores opsætningsguide til integration ved at logge på Docendo > klikke på tandhjulet ⚙️ > 'Integration med Aula'.

Visning via hjemmeside, Intra eller lignende
Det er muligt at vise skemaer fra Docendo via links, der peger direkte over på de enkelte klasseskemaer. Bemærk her, at disse links kan tilgås uden brug af login, og vi opfordrer derfor til at lægge disse links tilgængelige bag login på f.eks. Intra, hvis ikke disse links skal kunne ses af andre.

Du kan finde en opsætningsguide til de forskellige scenarier for skemavisning via links ved at logge på Docendo > klikke på tandhjulet ⚙️ > 'Ekstern visning'.

Se, hvordan elever og forældre ser skemaet
Hvis du gerne vil se præcist, hvordan skemaet ser ud, når elever og forældre ser det, kan du gå til den enkelte klasse og klikke på 'Se elevskema' lige under skemaet. Det kan være en god måde at kontrollere, om eksempelvis en temavisning er lagt korrekt mm. (bemærk, at denne visning ikke er den samme som i Aula, da Aula har sin egen visning af Docendo-skemaer).