Slet brikker

Slet brik i skema
Du kan slette en brik i selve skemaet ved at klikke på den på en bestemt dato og et bestemt tidsrum for derefter klikke på skraldespands-ikonet øverst til højre.

Slet brikker for en hel dag/uge
Under alle skemaer/kalendere finder du en 'Slet dag/uge'-knap. Når du klikker på knappen, får du mulighed for at vælge at slette en bestemt dag eller hele ugen. Brikkerne fjernes så fra den valgte dag eller fra hele ugen.

Slet standardbrik (fra listen i venstre side)
Hvis du gerne vil slette en standardbrik fra oversigten over brikker i venstre side, skal du klikke på brikken, så du kommer ind på redigeringssiden for brikken. Øverst til højre ser du et skraldespands-ikon. Klik her for at slette.

Bemærk, at ikonet kun er synligt, hvis brikken ikke er aktiv/skemalagt et sted i skemaet. Du skal derfor sikre dig, at brikken ikke er lagt noget sted i skemaet, hvis du gerne vil have adgang til at slette brikken.