Fag- og timefordeling - opret fag i andre klasser

Hvis du først har oprettet et fag i én klasse, kan du hurtigt oprette det samme fag i en anden klasse med samme farve ved at bruge funktionen 'Timefordeling'.

Du finder funktionen ved at folde menuen 'Planlægning' ud og klikke på 'Timefordeling'.

Du vil her se en oversigt over alle eksisterende fag og klasser på din skole. Klik i en celle ud for en klasse og et fag for at oprette faget i klassen. Du kan ændre antallet af timer direkte i oversigten ved at klikke på tallene og redigere.