Introduktion til lokaler: oprette, redigere og slette lokaler

Lokaleskemaer i Docendo kan bruges til at booke sig ind på bestemte lokaler via klassens skemabrikker eller f.eks. mødebrikker.

Oprette lokaler

Lokaleskemaer finder du under 'Lokaler' i menuen i venstre side. Her finder du også knappen til at oprette lokaler.

Skemalægge brikker med lokaler
Når et lokale er oprettet, kan det kobles på en hvilken som helst skemabrik i Docendo. Kobler du f.eks. 'Hal' på en idrætsbrik, vil hallen blive booket i det tidsrum, du placerer idrætsbrikken i klassen. Samme princip gælder, hvis du vil koble et mødelokale på f.eks. et teammøde.

For at koble et lokale på en brik, skal du enten klikke på standardbrikken (brikkerne i venstre side i det pågældende skema), eller på selve brikken i skemaet på dagen, hvor brikken er lagt. Du har her mulighed for at vælge det oprettede lokale i dropdown-menuen 'lokaler'.

Redigere lokalenavn eller slette lokale
Ønsker du at ændre navnet på eller slette et lokale, skal du klikke ind på selve lokalet. Her kan du klikke på de tre små prikker ved siden af navnet og så klikke 'Redigér navn' eller 'Fjern kalender'.