Skemavisning i app for elever og forældre

App’en til forældre og elever giver en mere overskuelig og moderne visning af skemaerne på smartphone og tablet. For at anvende app’en skal man som forælder eller elev tilgå linket til klassens/elevens skema på sin iOS- eller Android-enhed og lægge en genvej på hjemmeskærmen til skemaet. Når man benytter sig af genvejen, vil man altid få den tilpassede app-visning af skemaet. Det er muligt at vælge dags- og ugevisning i app’en, ligesom det er muligt at se ugenoter og noter til de enkelte fag, som man plejer.

Du kan se en kort opsætningsguide til henholdsvis Android og iPhone her:

iOS

Android

BEMÆRK: app'en er af typen 'progressive web app' og skal af samme grund IKKE findes i appstore eller Google Play. Den kan kun findes ved at gå til et skema via et link, som beskrevet ovenfor.

BEMÆRK I ØVRIGT: Det er stadig skolens ansvar at gøre links til de enkelte klasseskemaer tilgængelige for elever og forældre (f.eks via SkolePorten eller SkoleIntra). Links til de enkelte skemaer skal være tilgængelige, før det er muligt at benytte sig af app’en.