Skemaoverblik

Har du brug for at se flere skemaer i din browser på én gang, kan du bruge funktionen 'skemaoverblik', som du finder i nederste venstre hjørne.

Du har i overblikket mulighed for at få vist en kombination af flere skemaer for personalet, klasser og lokaler. Øverst til venstre kan du skifte mellem dagsvisning og ugevisning, mens du til højre kan vælge dato/uge for visningen. Der kan vises fem skemaer horisontalt - vælger du mere end fem skemaer, vil de blive vist lige under de første fem skemaer.

Overblikket kan kaldes frem på alle sider i Docendo, uden du forlader den side, du befinder dig på, da overblikket bliver vist som en 'lag' ovenpå den side, du befinder dig på. F.eks. kan du, mens du står i en klasses skema, klikke overblikket frem, hvorefter du kan klikke det væk og stadig befinde dig på den oprindelige klasses skema.

Du kan også vælge at få vist skemaer for f.eks. et team, hvis du har oprettet grupper til din skoles personale

Relateret til dette emne: lokaleoverblik