Oprette, publicere, aktivere og deaktivere skoleår

Klasseskemaer, andre kalendere, optællinger, vikarpuljer mm. tilhører altid et skoleår i Docendo. For at oprette, aktivere eller deaktivere et skoleår, skal du klikke på tandhjulet ⚙️øverst til højre > 'Skoleår'.

Du kan oprette nye skoleår ved at klikke på plus-ikonet, eller deaktivere/aktivere og ændre varighed for skoleår ved at klikke på 'Redigér'.

Under hvert skoleår har du også mulighed for at publicere skoleåret. Når du publicerer skoleåret, vil alle brugere, og ikke kun administratorer, kunne se skoleåret rundt omkring i Docendo (f.eks. skoleårets klasser, skoleårets opgaveoversigter osv.).

Som administrator kan du se skoleåret, så snart det er markeret som 'Aktivt'.