Timeudtræk

Med funktionen 'Timeudtræk' kan du få et overblik over antal timer for den enkelte vikar (og i øvrigt hele personalet) for en bestemt periode. Det er f.eks. en fordel, når du har brug for at indberette tal for eksterne vikarer til f.eks. løn.

For at finde funktionen; fold menuen 'Vikardækning' ud > klik på 'Timeudtræk'.

Øverst på siden kan du vælge henholdsvis én eller flere personer fra dit personale, vælge periode for timeudtrækket samt vælge, om du vil se overblik over alle timer eller kun vikartimer/fravær.