Dagens fraværende/vikarer - også til infoskærm

Har du brug for et hurtigt overblik over dagens vikarer/fraværende, kan du finde et overblik til dette ved at folde menuen 'Vikardækning' ud > klikke på 'Dagens fraværende' eller 'Dagens vikarer'. De to sider viser dagens fraværende, og hvem der er vikar for de fraværende i de enkelte tidsrum, lektioner og klasser.

Bruger I infoskærm på skolen, findes der en infoskærmsvisning til oversigt over dagens fraværende/vikarer. Til formålet kan du finde linket til visningen under tandhjulet i den hvide topmenu > ’Ekstern visning’ > ’Dagens fraværende’. Når du har kopieret linket, kan det indsættes i jeres info-skærmsprogram.

Bemærk, at visningen er sat op til løbende at opdatere siden, så nyeste ændringer altid kommer med på oversigten over dagens fraværende, ligesom visningen naturligvis selv sørger for at skifte mellem dage.