Fjern bruger

Når du har brug for at fjerne en bruger - det kan være en person, der har fået nyt job, eller en vikar, der ikke længere skal have adgang - kan du gøre det på denne måde:

1. Klik på tandhjulet ⚙️ øverst til højre
  2. Klik på 'Brugere'

3. Klik på 'Fjern' ud fra den bruger, du ønsker at fjerne.

BEMÆRK:
når du fjerner en bruger, bliver fag, møder og andre brikker liggende på den fjernede bruger. Hvis du ønsker at lade en anden person overtage aktiviteterne, se 'Overtag skema' eller 'Sammenlæg brugere'.

Når en bruger er fjernet, kan brugeren tilføjes igen ved at tilføje en ny bruger med samme mail eller UNI-login.